CASE STUDY… BLACK COMPOSITE BAMBOO SCREENS

PROJECT BRIEF…
THE CUSTOMER REQUIRED A MODERNISED DESIGN PRODUCT TO CONTRAST THEIR TRADITIONAL INTERIOR

The owners of this house looked to introduce some modern elements to what is a traditional family home.

The addition of our Composite Bamboo Screen was a fantastic way to incorporate a contrasting look to the backdrop of their traditional country home – which creates a really inviting and unique visual to this room!

PRACTICAL SOLUTION…
INCORPORATING BLACK COMPOSITE BAMBOO SCREENS AGAINST THE FRESHLY PAINTED WHITE WALLS GAVE A REAL POP OF STYLE

The customers chose to incorporate our composite bamboo design screens within their house and try to place them in areas that introduce a spot of fun, as well as a great, eye-catching piece of wall art!

The 1200 x 600mm screens are brilliantly used throughout to help cover empty walls and bring a fresh and stylish aspect to the house.

ADVANTAGES…
EFFECTIVELY CONTRATED THE FURNITURE AND STRUCTURAL ELEMENTS TO THE HOME AND GAVE THE ROOM AN ALTERNATIVE EYE CATCHING LOOK

The colour black worked really well as a choice for the screens as they really pop against the crisp white walls, and contrast nicely to the furniture and kitchen units that are varnished wood throughout.

The final result makes the areas look really sleek, fresh and definitely something your friends will comment on!

PROJECT:  BURNHAM    |     CONTRACTOR:  CORE CONTRACTORS